Uppdateringar på Antikören.se

Har tagit mig tid att pyssla lite med webbsidan ANTIKÖREN.se idag. Förutom att lägga ut ytterligare några trevliga historiska medaljer, (ett par från greve Bondes samling!), har jag småfixat lite med upplägget och gjort diverse smärre justeringar, kompletterat med Order# etc.
Bland annat har jag lagt till ett par s.k. widgets för ”en snabbkoll” av våra eBay- och Tradera-auktioner. En ruta för beställning av ”Gratis NYHETSBREV via e-mail” lade vi till redan tidigare i veckan … och på lite sikt hoppas vi kunna utveckla detta betydligt – så gå gärna in och knacka in Din e-postadress. Hittar Du något trevligt objekt att införliva i Din samling är det bara att skicka ett e-mail. Villkoren är mycket enkla; ”först till kvarn”, betalning efter orderbekräftelse – och givetvis snabba leveranser!

FRÅGOR & BESTÄLLNINGAR:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.