FriMynt … i Stockholm!?

Idag kom brevbäraren med en både oväntad och trevlig överraskning …

– En inbjudan (intresseanmälan) till FriMynt i Stockholm, lördagen den 22 november 2014. Så här skriver mässgeneralen Mikael Johansson på Helsingborgsutställningar:

– ”FriMynt nu även i Stockholm …
Efter önskemål från flera mynt- och frimärkshandlare i Stockholms-regionen med omnejd har vi nu möjligheten att erbjuda en mässa i Stockholm. Vasahallen ligger centralt i Stockholm på Djurgården och har goda parkeringsmöjligheter”.

Senast undertecknad deltog i en myntmässa i Stockholm var för bortåt 25 år sedan (1990?) – just i Vasahallen på Djurgården. Det trodde man inte, att man skulle bli inbjuden till ytterligare en … redan nu! 😉  Tycker detta låter väldigt trevligt och ser fram emot en helg i kungliga hufvudstaden till hösten. Mikael slänger dock in en brasklapp … ”om intresset inte är tillräckligt stort arrangeras inte mässan”. Vi håller tummarna för att Svea Rikes alla 😉 mynthandlare ställer upp!

4 svar på ”FriMynt … i Stockholm!?

  1. …jag hoppas att samlarna ställer upp och gärna också tar med sig nyfikna …det är nog potentiella kunders medverkan som ligger till grund för handlarnas intresse 🙂

    • Hej Daniel!
      Kul att du har hittat hit! Har anmält mig med sedan inte hört något mer om Stockholmsmässan … så det är väl bara att hålla tummarna! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.