Alingsås-Helsingborg t.o.r.

Så var då FriMynt 2014 avklarat. Som vanlig en riktigt trevlig mässa med mycket myntsnack och bra kommers under i stort sett hela dagen. Denna gång hade vi inte möjlighet att åka ner redan på fredagen, som vi brukar göra, så det blev till att gå upp tidigt i ottan på lördagsmorgonen istället. E20 raka spåret och med solen i ryggen var vi på plats 2½ timme senare. Perfekt!

För ovanligheten skull hade vi gott om tid att packa upp – och t.o.m. göra lite affärer – innan flocken av samlare gjorde entré alldeles till vänster om oss. Du som följer oss på FaceBook vet väl redan hur det såg ut när horder av myntsamlare strömmade in … med göteborgare i täten! 😉

Vid femtiden blev det tillfälle att gå runt och kika lite vad kollegorna plockat med sig. Det är ju lite mer sport att göra sina ”fynd” under sista timmen. 😉  Några vidare klipp blev det emellertid inte denna gång. Ibland får man nöja sig med några små ”stödköp”, som Paul Levin skulle uttryckt det. Försäljningsmässigt var det flera kollegor som tyckte att årets mässa var snäppet bättre än förra årets upplaga. Vi är böjda att hålla med.

Hemresan gick om möjligt ännu smidigare … trots solen sydväst … och kl. 20.00 kunde man koppla av med en pilsner på altanen och se solen gå ner. – En bra dag i livet. 🙂

2 svar på ”Alingsås-Helsingborg t.o.r.

  1. Linköping-Helsingborg t.o.r. blev det för min del och även för de intresserade som valde att åka med Myntklubben Skilling Bancos chartrade buss. Det är en riktigt trevlig tradition att besöka FriMynt.
    Måste säga att årets upplaga var väldigt bra. Timmarna flög iväg och jag är mycket nöjd med det jag kom hem med. Trevligt umgänge med andra samlare och handlare gör inte saken sämre. Det mesta kom från Antikören den här gången…
    Jag kan verkligen rekommendera samlare i Östergötland att hänga med på Skilling Bancos bussresa nästa år. Jag lovar att ingen kommer att ångra sig.

    • Nyss hemkommer från tandläkaren kan jag bara instämma i det du skriver Leif. Det mest minnesvärda jag kom hem med denna gång var de trevliga pratstunderna med samlare och handlare + tandvärk! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.