Långhelg & förkylning

Vi satt nog uppe och trivdes framför majbrasan lite väl länge på Valborg. Trevligt var det, men följden blev att både hustrun och jag gick och förkylde oss rejält. Att det samtidigt är värsta pollenåret sedan 1993 gör inte saken bättre. Atchoo! 😉

Hur som helst fick vi mycket gjort innan det hela bröt ut i slutet av långhelgen. Men då syftar jag inte alls på något som har med mynt, medaljer och numismatik att göra … utan snarare sjösättning, trädgårdsarbete, snickeri och målning.

Det var skönt med en liten paus från mynteriet, efter allt jobb med FriMynt 2014. Nu kan man kanske börja ta nya tag och återuppta försäljningen på eBay och Tradera igen …? Sedan internet ”tog över” för oss myntsamlare, existerar ju inte längre någon vår- och höstsäsong. Numera är det ”lördag hela veckan” – året runt. – Nä, dags att krya på sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.