UON.se blir ANTIKÖREN på Tradera

Idag blev jag uppringd av en pigg och väldigt trevlig gotländska …
– från Tradera.com!?

Rättfram och redig att tala med och inte alls som ”småpojkarna” från Tradera Företag som ringer då och då – utan att kunna sin utantilläxa. Budskapet var att Tradera återigen ändrat policy och nu bestämt sig för att inte längre tillåta domännamn som Tradera-alias. UON.se skulle alltså inte längre fungera. Jaha, då får vi väl ta företagsnamnet istället då. Sagt och gjort: ANTIKÖREN är numera det Tradera-alias som gäller.

Nu skall jag bara försöka komma på alla olika ställen jag måste ändra länkarna på … Och trodde ni att detta skulle gå smärtfritt, så trodde ni fel. Att ändra länkkoden från ”Tradera.com/auktioner/UON.se” till ”Tradera.com/auktioner/ANTIKÖREN” låter sig nämligen inte göras … eftersom bokstaven Ö inte fungerar med Traderas kodspråk.
Så istället för den gamla ”snygga länken”… får bli nu bli en mindre minnesvärd sökväg i länken istället: http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1140266 … det är tur att man är van vid Traderas alla ”förbättringar”. :o(   – Men tjejen var trevlig!  ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.