Antikören Mynthandel 32 år!

Har haft så många olika saker att ”sätta tänderna i” efter semestern att jag igår helt glömde bort min egen 32-årsdag!? – Ja, min och min – kanske snarare firmans. Antikören Mynt & Antikt fyllde nämligen 32 år den 7 augusti. – Grattis på mig!

Registrerade en FaceBook-sida för ANTIKÖREN för något år sedan – mest för att ”skydda namnet”. Idag har jag ”firat 32-årsdagen”, lite i efterskott, genom att lägga ut lite bilder på denna sida. Får se om det finns något intresse för en fortsättning …

Apropå FaceBook såg jag till min förtjusning att Kungliga Myntkabinettet i Stockholm på sin FB-sida haft den goda smaken att länka till Myntbloggen.se och ett inlägg om Drottning Kristinas MAKELÖS-medaljer 1659-1665. Man tackar! – Fortsätt gärna så! – Ni får gärna ”låna bilder” från mig också.  🙂

På tal om Antikören KB har den nya webbsidan dessvärre hamnat lite väl långt ner på prioriteringslistan efter FriMynt i Helsingborg. Orsaken är tidsbrist och en viss kluvenhet gällande om upplägget med WordPress verkligen är det rätta för denna sajt …?

Den försäljningskanal som fungerar smidigast för närvarande är utan tvekan eBay.com, så det blir nog i första hand där vi kommer att exponera nytt material. Marknadsplatsen där är enorm jämfört med ”lilla Sverige” och därför skapar detta ”skyltfönster” massor av förfrågningar och spännande kontakter – för försäljning, inköp och förmedling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.