Mars = myntmässa i Göteborg!

Så där ja, då skriver vi redan mars! Jisses vad tiden går fort. Men så är det väl när man har roligt. 😉  – Och håller vädret dessutom i sig, får vi en riktigt tidigt vår i år. – Härligt!

Höjdpunkten i mars månad blir nog för egen del myntmässan i Göteborg, den 29 mars (öppet kl. 11-15). Skall bli riktigt trevligt att träffa kunder, samlarvänner och kollegor. Det blir dessutom ett utmärkt genrep inför FriMynt i Helsingborg den 26 april.

Talade med ”mässgeneralen” härom veckan och han kunde meddela att de mynthandlare som är klara är: Antikören (Ottosson), H&J Numismatik (Häggqvist), Myntauktioner i Sverige (Carlberg), Pecunia (Mattsson), Pedersen (Österlund), Skarabé (Bengtsson) och Werners Mynt & Tryck (Stensgård). Dessutom deltar Anders Falk, Roger Jonsson, Dag Rönning och Göran Werner … samt ett par för mig okända samlare/handlare. Naturligtvis finns även Göteborgs Numismatiska Förening och Svenska Numismatiska Föreningen på plats för att göra reklam för sig och sprida numismatikens evangelium. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.