Tack för alla mail!

Lucia-dagen 2012, det var dagen då mailkorgen blev en evighetsmaskin. Tack så mycket – men det räcker nu. ;o)  Ni kan säkert gissa ämnet … jodå, Traderas hormynt.

Som många noterat fick vi ju celebert besök här på Myntbloggen i går eftermiddag, när Traderas PR-chef. Jenny Pedersén, tittade in … och framförde Traderas syn på Public Relations. ;o)  – En i detta sammanhang mycket otacksam uppgift, som hon säkert gärna hade överlåtit åt VD:en Gustav Gyllenhammar (alias ”Cassandra2” ;o)).
Att han väljer att skicka fram PR-chefen istället för att själv försöka försvara sina klavertramp … var ju ganska väntat. Är det något denne man vet och behärskar till fulländning så är det att man skall stå väldigt stilla när man har foten djupt nerborrad i klaveret.  – Han har erfarenhet!  ;o)

Tydligen är det väldigt många medlemmar som anmält Traderas hormynt … av en lång rad olika anledningar. Annonsen/objektet bryter ju mot en räcka av Traderas egna regler och svärtar ju dessutom ner en lovvärd insamling. Kommentera och läs gärna vad andra tycker om det hela, här på Myntbloggen.se … själv är jag nog benägen att instämma i slutspurten av denna läsarkommentar:
Skäms Tradera!! Marsch in i skamvrån!   ;o))

1 svar på ”Tack för alla mail!

  1. Tradera är ett företag där vinst är det enda som betyder något.

    Visst, de stänger ner en del annonser vartefter folk klagar men varför tog de bort kategorivärdarna? Jag fick t o m frågan, så sent som i somras om jag ville hjälpa till att hålla koll på guld&silver avdelningen då det ligger mig varmt om hjärtat men det rann ut i sanden.

    Nu har vi tagit det så långt så att vi har en Traderatråd på forumet där vi t o m hänger ut säljare som inte är seriösa och prånglar ut, eller försöker sälja annat skräp med vilseledande annonser, vi ”kollektivklagar” också på annonser för att få bättre genomslag.

    Tradera är inte var det en gång var, det är ett som är säkert, de har låtit saker och ting gå för långt och den utvecklingen blir oerhört svår att stoppa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.