Pegasus Auctions AB

Nu har Pegasus Auctions AB (La Galerie Numismatique) lagt ut auktionskatalog nr 1, innehållande Orders and Decorations, d.v.s. ordnar och dekorationer, på sin webbplats. Auktionen hålls på Hotel Sheraton i Stockholm lördagen den 4 maj och omfattar 1.667 nummer. Katalogen finns även tillgängligt via Sixbids.com (under rubriken ”La Galerie Numismatique in collaboration with Pegasus Auctions AB”).

Inom kort kommer dessutom auktionskatalog nr 2, innehållande ”Coins and Medals” (mynt och medaljer) att presenteras. Denna auktion hålls på samma plats dagen efter den förutnämnda. Några smakprov finns illustrerade och kortfattat beskrivna på Pegasus Auctions FaceBook-sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.