Antikören på eBay & Tradera

Idag har vi återigen börjat lägga ut nytt material på auktionssajterna eBay.com och Tradera.com

Under de närmaste dagarna kommer vi även att fylla på med färskt material till fasta priser på vår egen sajt Antikören.se …  – Önskemål …?

Hittar Du något spännande går det givetvis bra att få allt skickat i samma försändelse – oavsett inköpskanal … liksom att komplettera med något annat som Du kanske letar efter? Maila oss gärna Din önskelista! Det går naturligtvis också alldeles utmärkt att få kostnadsfri leverans till FriMynt i Helsingborg den 27 april – om Du så önskar.

Har Du frågor om något objekt eller funderingar över hur eBay/Tradera fungerar, så är det bara att maila och fråga. Skandinaviska köpare på eBay kan t.ex. få rabatter genom att betala via bank istället för PayPal.  – Vi är flexibla och uppskattar nöjda kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.