Lagerkatalog från Baldwin’s i London

I förra vecka dök det upp en ny lagerkatalog från Baldwin’s i London. På grund av den fantastisk påkostade katalogen och det imponerande innehållet trodde jag först att det var frågan om en auktionskatalog – men så var det alltså inte. Alla dessa mynt finns till salu efter principen ”först till kvarn”. Många riktiga ”pärlor” från antikens Grekland och Rom finns att botanisera bland, men även en hel del rara engelska mynt. För de som inte fått katalogen i brevlådan, så finns den även tillgängligt i PDF-format (uppdelad på olika samlarområden) på Baldwin’s webbplats. Skall inte trötta läsaren med en massa uppräkningar, men vill ändå nämna att båda valörerna av de s.k. ”judaspenningar” (PDF, se sidan 10) från gårdagens blogg finns med, liksom (på föregående sida) en silver-stater med brottare som figurerade i blogginlägget om Olympiska Spelen härförleden. – Så nu är det bara att önska god jakt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.