Vi får hoppas på regn i morgon

Nej då, jag har inte pensionerat mig! … ännu. 😉  Men vi har haft så härligt väder och så många spännande utomhusprojekt, att tiden helt enkelt inte räckt till till numismatiken. Har visserligen fuskat lite med FaceBook (så gått som dagligen) – för det går snabbt och är enkelt – men med bloggande har det varit sämre. – Skärpning Ottosson! 😉

Eftersom jag kommit ”lite på efterkälken” på kontoret, och det var alldeles för varmt ute för kroppsarbete idag (+28 grader), har jag ägnat dagen åt att försöka ”komma ikapp”. Har till och med testat ”Nya Tradera” lite grann. Återstår att se om det finns några presumtiva myntkunder kvar där … efter alla ”förbättringar”…? 😉

Har lagt ut ”en riktig goding”, som jag med stor tvekan sorterat ut ur den egna samlingen. De närmaste dagarna skall jag försöka lägg ut lite ”gott och blandat” i olika kategorier och prisklasser på både Tradera och eBay. Omfattningen beror till stor del på … japp – vädret! De som vill ha många mynt och medaljer får hålla tummarna för busväder! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.