GOTT NYTT ÅR!

Tack för i år!  Så var det då dags att sammanfatta 2012:

Sedan starten av Myntbloggen.se i slutet av juli månad har det blivit 127 blogginlägg! – i 29 kategorier med totalt 352 bilder och 117 kommentarar!  – Inte så pjåkigt …  ;o)

Nu ser vi fram emot ett gott slut … och ett riktigt …
GOTT NYTT ÅR 2013!

Babsan & Ulf Ottosson på Vikingabo

3 svar på ”GOTT NYTT ÅR!

  1. Tack för en mycket trevlig blogg, Ulf! Jag tycker det är trevligt att du lyfter fram medaljerna i den omfattningen som du gör. Ber att få tillönska ett riktigt bra numismatiskt och i övrigt gott 2013!

  2. Även jag tackar för en trevlig blogg. Gärna mer läsning om svenska daler- och riksdalermynt samt stormynt. Går det t.ex. att uppskatta hur många det finns bevarade? Någon som gått till botten med detta under årens lopp? Gott nytt myntår!

  3. Gott Nytt År önskar lillebror Björn med familj. Passar samtidigt på att önska alla myntintresserade (och alla andra inom numismatiken) ett riktigt gott nytt år. Även om jag inte personligen är jätteintresserad av mynt så hoppas jag att alla som är det fortsätter att vara det. Ett sätt att visa detta engagemang är att kommentera olika blogginlägg i denna blogg. Jag och många med mig läser, men vi behöver fler som vågar säga sin mening. Ibland kanske det känns svårt att kommentera ett inlägg som har en tydlighet och en stark åsik, men det är just då det behövs kommentarer. Räds inte de starka, utan utmana istället tankarna bakom! Med hopp om en livlig blogg! Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.